เรื่อง Banking and Financial Control in Reforming Planned Economies (Studies on the Chinese Economy)
หุ้น – นี่คือพระมารดาของเงินลงทุนทั้งผองในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเหตุด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แตกต่างกันตามราคาของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการค้ำประกันว่าคุณจะได้เงินแต่กลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีวิธีเลือกในการหาได้ผลประโยชน์มากถ้าหุ้นปฏิบัติการเหลื่อมล้ำ การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติการหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ดังนี้หากคุณจริงๆเร่งรีบในการตอบที่ว่า “ฉันจะปันออกเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดเทิ่งBanking and Financial Control in Reforming Planned Economies (Studies on the Chinese Economy) Description

This book analyses the advantages and disadvantages of the banking system reforms with particular reference to centrally planned economies. The book reviews the socialist banking reforms and analyses their financial problems. Employing a critical exposition of banking theories, it assesses current financial disorders and takes issue with some established theories.

Tag Banking and Financial Control in Reforming Planned Economies (Studies on the Chinese Economy): Banking and Financial Control in Reforming Planned Economies (Studies on the Chinese Economy),Review , แนะนำ , Banking and Financial Control in Reforming Planned Economies (Studies on the Chinese Economy)