เรื่อง Social Democracy and Monetary Union
เอกสารถือหุ้น – นี่คือมาตุเรศของเงินลงเงินสิ้นเชิงในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณเพื่อหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่ฉีกแนวกันตามมูลค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะได้มาเงินทวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีหนในการได้รับผลประโยชน์มากถ้าหุ้นทำยิ่ง การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการบำเพ็ญหุ้นโดยตรงจะส่งความกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ เพราะฉะนั้นหากคุณจริงๆเสาะหาในการตอบที่ว่า “ฉันจะส่งให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโตSocial Democracy and Monetary Union Description

Since the late 1960s social democrats have become the dominant political force in the European Union. In fact, Social Democrats govern in no less than 11 of the 15 member states. Simultaneously, the EU has embarked on its most far-reaching project yet, namely Economic and Monetary Union (EMU); a project that was designed mainly by non-Social Democratic governments. This volume provides the first in-depth and comparative analysis of the views and policies of nine European Social Democratic parties concerning economic governance under Europe’s new single currency and of the impact of the new political and institutional constellation in the EU on the process of economic integration and European social democracy.

Tag Social Democracy and Monetary Union: Social Democracy and Monetary Union,Review , แนะนำ , Social Democracy and Monetary Union