แนะนำ Before & After The Fiscal Cliff
บัตรเงินฝาก – หากคุณเรียกร้องที่จะเบิกบานตำแหน่งที่สูงกว่าดอกเบี้ยเงินของคุณแล้วคุณเก่งลงทุนเงินของคุณในตั๋วเงินออม เงินที่จะต้องมีการให้ทุนในยุคใดเวลาหนึ่ง แต่อัตราดอกเบี้ยที่สูงขึ้นอย่างเห็นได้ชัด ซีดีการลงทุนมีความเสี่ยงต่ำและนักลงทุนจะต้องฝากขั้นต่ำ $ 500 เพื่อเปิดประกันบัญชีเงินฝาก ผู้ลงทุนจะถูกลงอาญาถ้าพวกเขาจ่ายเงินก่อนสิ้นล็อคในงวด

Before & After The Fiscal Cliff Description

This book gives the full story about former, present and future of the Fiscal Crisis and solutions that we need. On Jan.1, 2013 the Congress and the President agreed to tax increases but no spending cuts. After making no decision by Dec.31, 2012, the U.S. politicians barely went over the “fiscal cliff.” They finally reached a deal to avoid high tax increases and large spending cuts on Jan1, 2013. They agreed on tax increases but no spending cuts. The can is being kicked down the road once again. Unless we wake up, we will trip over it and fall into a deep chasm. We will never be able to climb out of it. We cannot live on borrowed prosperity year after year. The total U.S. government debt has created nothing but the “largest fiscal chasm” in the world. How are we able to climb out of it as we are making it deeper every day?
Time now is not for baby steps, but for a big solution. Not getting the right answer will affect the aging population and children and grand children. Solutions to high unemployment and massive deficits must be found now rather than punted forward. Unless we reach a satisfactory long-term solution, that balances economic considerations with deficit reduction, nation’s debt can continue to grow to 100% to 200% of the GDP. It is about time both Republicans and Democrats focus on what is good for the country than the next election without giving up on principles. Both Europe and America are in trouble because of massive deficits and partisan bickering. We are one, and we need to look at the solutions to this mess in that spirit.การรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนเป็นปัญหาให้นักเรียนส่วนมากและบัณฑิต อันที่จริงก็คือ แต่เงินกู้รวมอาจช่วยให้คุณกระเหม็ดกระเหมียดเงินมาก ยิ่งไปกว่านี้ คุณสามารถชำระล้างหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้วิทยาลัยปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณอายุของคุณ สิ่งที่ทำให้หลุดพ้นการรวมเงินกู้ยืมให้ผู้เรียนปฐมฤกษ์ต่อไปเลิกรายการที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่โดยกลางๆ ตลอดชีวิตของนักเรียนของเขาซึ่งจะแก่ขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้ยืมแก่จ่ายสำหรับการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะหยิบยกเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้น โดยรวมคุณปิดสมุดบัญชีไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธินี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณลักษณะเป็นจุดหลังสุดที่ต้องรอบคอบกับการสับเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือยักย้าย หนึ่งหรือสองตัวอักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจำหน่ายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป ด้วยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างเฉียบขาดเพื่อดำเนินงานร่วมกับแกผ่านทางอีเมล์


Tag Before & After The Fiscal Cliff: Before & After The Fiscal Cliff,Review , แนะนำ , Before & After The Fiscal Cliff