แนะนำ Globalizing Capital
ต่อเรือเงินรายได้ด้วยสินทรัพย์ไม่ได้เป็นเรื่องสบายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่เด่นในบริเวณ ความหวังทางการเงินที่วิภูและแจ่มแจ้งชักนำคุณในการเลือกตั้งวิธีพลิกแพลงที่เหมาะสมว่าในผลสุดท้ายจะนำไปสู่​​การงอกงามในผลตอบแทนการออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงรักเงิน แต่การหมายไว้เพลาและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทสำคัญมาก


Globalizing Capital Description


The importance of the international monetary system is clearly evident in daily news stories about fluctuating currencies and in dramatic events such as the recent reversals in the Mexican economy. It has become increasingly apparent that one cannot understand the international economy without knowing how its monetary system operates. Now Barry Eichengreen presents a brief, lucid book that tells the story of the international financial system over the past 150 years. Globalizing Capital is intended not only for economists but also for a general audience of historians, political scientists, professionals in government and business, and anyone with a broad interest in international economic and political relations. Eichengreen’s work demonstrates that insights into the international monetary system and effective principles for governing it can result only if it is seen a historical phenomenon extending from the gold standard period to interwar instability, then to Bretton Woods, and finally to the post-1973 period of fluctuating currencies.
Eichengreen analyzes the shift from pegged to floating exchange rates in the 1970s and ascribes that change to the growing capital mobility that has made pegged rates difficult to maintain. However, he shows that capital mobility was also high prior to World War I, yet this did not prevent the maintenance of fixed exchange rates. What was critical for the successful maintenance of fixed exchange rates during that period was the fact that governments were relatively insulated from democratic politics and thus from pressure to trade off exchange rate stability for other goals, such as the reduction of unemployment. Today pegging exchange rates would require very radical reforms of a sort that governments are understandably reluctant to embrace. The implication seems undeniable: floating rates are here to stay.

การควบรวมกิจการเงินกู้ผู้เรียน ปัจจุบัน มันเป็นความสัตย์จริงว่าเกือบกึ่งของนักศึกษาทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้เด็กนักเรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นเป็นประชาราษฎร์ทั้งหมดของคนคนหนุ่มสาวที่มีหนี้ที่เหี้ยมโหดและการเรียนรู้เกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาเช่นเดียวกับสิ่งให้เชื่อมั่นว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะลงมือสำหรับสภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปภายภาคหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้มาการออกเงินแม้จะเป็นกำไรที่ดี แท้ที่จริงมันอาจจะต่างกันในการจ่ายเงินให้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีโบนัสสามารถอธิบายเป็นเรื่องปกติธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปริศนาเดียวก็คือว่าในการดูแลรักษาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินภายหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความเลยเวลาในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะหายไปProduct Tag Globalizing Capital: Globalizing Capital,แนะนำ , Reviews , Globalizing Capital